Fra enkeltmandsvirksomhed til 43 medarbejdere.

 

Det startede i det små, i år 2000 med Jens Palmelund (TV), som eneste ansatte og en gammel rød servicevogn.

Navnet på virksomheden blev Hedensted VVS Service, service var en vigtig del af navnet, da det var det virksomheden skulle blive kendt for, ligesom devisen ”gøre godt arbejde kendt” skulle vise sig at blive virksomhedens varemærke.

Allerede fra starten kom der så meget arbejde ind, at den første medarbejder blev ansat allerede efter et halvt år, sådan har det været siden, i dag er der over 43 medarbejdere og 32 servicevogne.

Service reparationer og vedligehold, er den største del af omsætningen, ligesom montering af gaskedler, varmepumper, energi optimering samt energivenlige grønne løsninger også har sin store andel.

Hedensted VVS og Energiservice A/S arbejder efter de gamle håndværksmæssige traditioner kombineret med moderne materialer og teknik. 

I 2015 påbegyndes et glidende generationsskifte, idet virksomhedens første lærling Michael Thomsen (TH), købte en andel af firmaet, dette er for at sikre at firmaet fortsætter væksten, den gode linje, og kan imødekomme den stigende efterspørgsel.

I 2017 flyttede firmaet til større rammer og dermed større lagerplads på ca. 1.000m² dette er for at imødekomme ønsket om at 92 % af de materialer, vi skal bruge i hverdagen er inden for rækkevidde. Unødig tid er penge, udtaler Jens Palmelund.

Hedensted VVS og Energiservice A/S har et dygtigt team af engagerede medarbejdere, der ud over deres uddannelse også har forskellige specialer, vi har altid brug for dygtige medarbejdere, der efter ansættelse indgår i vores professionelle uddannelsesprogram, udtaler Michael Thomsen.