Hedensted VVS Service A/S har overtaget JN VVS

JN VVS er i 2017 blevet overtaget af Hedensted VVS & Energi service A/S, men firmaet fortsætter i samme ånd, og med samme høje service, bare med andre personer ved "roret".

Hedensted VVS & Energi Service A/S blev ved årtusindskiftet startet af autoriseret VVS installatør Jens Palmelund, uddannet smed med mange års erfaring som ansat ved Hedensted Fjernvarme. Vi er et blikkenslager firma, som klarer alt inden for 
Vand, Varme og Sanitet. Men i dag er et af vore kodeord ”energioptimering”: Alternativ energi til erstatning eller supplement for traditionelle energikilder. Mindre varmeregning og renere miljø. Da firmaet blev stiftet, var installatør Jens Palmelund eneste medarbejder. I dag er Hedensted VVS & Energi Service A/S med sine 25 dygtige ansatte et af egnens større VVS firmaer med adskillige faste kunder i både Horsens og Vejle, og vi er altid klar til at give dine installationer et professionelt VVS tjek.

VVS Mester i Hedensted ved Vejle

Vi hjælper dig med en bred vifte af VVS-opgaver

Vores kompetencer er gas-, varmepumpe- og fjernvarmeservice, renovering og nybyg af badeværelser, installation af gaskedler samt energioptimering af vand- og varme-installationer.

Et firma i vækst med specialister i naturgas

Hedensted VVS Service A/S blev ved årtusindskiftet startet af Jens Palmelund, der er uddannet smed med mange års erfaring som ansat ved Hedensted Fjernvarme. Da firmaet blev stiftet, var Jens Palmelund eneste medarbejder. I dag har Hedensted VVS Service A/S 23 medarbejdere, hvoraf syv er specialister i naturgas.

VVS-arbejde og energioptimering

Vi klarer alt VVS-opgaver inden for vand, varme og sanitet, men i dag fokuserer vi ligeså meget på energioptimering, og især energibesparende varmepumper. For det er typisk på den måde, at du kan spare penge. Vi kigger på alternativer eller supplementer til traditionelle energikilder, som giver en mindre varmeregning og et renere miljø. Det er investeringer, som hurtigt tjener sig hjem og derefter er ren fortjeneste.

Varmepumper - varme fra luften eller jorden

Varmen kan hentes ind fra luften via en varmepumpe, også når der er minusgrader udenfor. Måske er det en god ide til netop dit hus? Vi har erfaringen og ved, hvor varmepumpen virker bedst – om en luft til luft-pumpe er løsningen for dig, eller du måske skal satse på at hente varmen op fra jorden. Lad os rådgive dig.

Solvarme og solceller - varme og strøm direkte fra solen

Et rigtigt dimensioneret brugsvands- og rumvarme-anlæg vil kunne levere ca. 1/3 af husets samlede opvarmningsbehov og helt op til 2/3 af behovet for varmt vand. Hvis det kombineres med et solcelleanlæg, kan din bolig næsten blive energineutral.

Gaskedler og service af dit naturgasfyr

Det danske naturgasnet blev indviet i 1984. Det er ikke ret mange gasfyr og -kedler fra dengang, der holder endnu! Og hvis de gør, trænger de sandsynligvis til udskiftning. Dels fordi de som alt andet bliver nedslidte, dels fordi der kan være rigtig god økonomi i at udskifte fyr og kedel, da teknologien og produkterne er blevet mere energirigtige. Når du køber dit nye gasfyr, er det selvfølgelig med garanti. Men derudover kan du lave en serviceaftale, så du har eksperter til at sikre, at det nye fyr år for år kører optimalt og mest økonomisk. Det står vi gerne for.

Både store og små VVS-opgaver klares

Men det handler naturligvis ikke kun om energi. Når vandhanen drypper, når afløbet er stoppet, når toilettet løber, når vandrøret er utæt, når fyret soder til, når du har brug for et nyt badeværelse, og når du skal bygge et helt nyt hus, så ringer du også til Hedensted VVS Service. Vi er altid klar til at give dig et godt tilbud. Uanset om opgaven er stor eller lille, lægger vi vægt på høj kvalitet og konkurrencedygtige priser.

God service er i højsædet hos os

Det er ikke tilfældigt, at ordet ”service” er en del af firmanavnet. Vi fokuserer nemlig på den gode service, når du kommer til os. Tag derfor endelig kontakt til os, hvis du har en VVS-opgave, der skal løses.